logo-mini

OuderraadKleuterkesdag

Dag mama, dag papa,

Jouw zoon of dochter startte zopas in het eerste kleuterklasje van de Omnibus of zal in de loop van dit schooljaar instappen. Waarschijnlijk ben je erg benieuwd naar hoe het er daar aan toegaat. Van de juf krijg je op de infoavond al heel wat praktische informatie, de ouderraad organiseert bovendien jaarlijks een ‘kleuterkesdag’: hét moment om kennis te maken met klasgenootjes en hun ouders.

Alle kleuters die tijdens het schooljaar 2018-2019 starten in de Omnibus zijn samen met hun gezin van harte welkom in de kleuterschool in de Kasteeldreef op zondag 16 september 2018 om 11u.

Hoe ziet het programma eruit?

12.11.00 - 11.40 uur : spel met alle kinderen, mama’s en papa’s, Nijntje speelt mee!
11.40 uur : tijd voor een hapje en een drankje
13.00 uur : einde

Als je graag meedoet aan de kleuterkesdag, vragen we om in te schrijven via Cindy Geudens (Klein Beeldekensplein 10) of Karine Van der Vliet (Haverland 9) en dit voor maandag 10 september. De inschrijving kan ook via mail verstuurd worden naar kleuterkesdag@hotmail.com.

Voor meer informatie kan je steeds terecht bij Cindy Geudens op het nummer 0476/28 26 78.